Estudi

Som un equip creatiu, especialitzat en disseny gràfic, editorial i comunicació.

Creativa neix l’any 2009 per oferir serveis de comunicació gràfica integral. Ens trobem al cor del Pirineu, al poble de la Seu d’Urgell.

Treballem els projectes basant-nos en la personalització, la professionalitat, l’estratègia i la creativitat per crear un resultat útil per a les empreses, buscant conceptes visuals i gràfics que serveixin per diferenciar-se.

Som professionals en diferents camps del disseny gràfic i la maquetació editorial. Per completar el procés, comptem amb col·laboradors especialitzats en diferents sectors del disseny: il·lustradors, programadors, interioristes, que aporten noves perspectives a cada projecte.

Qui som

Anna Solans i Pomares

Disseny gràfic i maquetació editorial

1983 · La Seu d'Urgell

Graduada en Disseny gràfic a l’escola BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona, va ampliar durant un any els seus estudis en el camp de maquetació editorial. Durant l’últim any de carrera s’incorpora al mercat laboral treballant a Barcelona, i més tard treballa 3 anys a Andorra.

Després d’uns anys treballant en diversos estudis i agències de disseny, adquirint una notable experiència, funda l’estudi de disseny i comunicació, Creativa, l’any 2009.

Actualment col·labora amb diferents professionals per tal d’oferir un servei de disseny complet.

 

Urgell Navarro i Betriu

Arquitectura interior

1983 · Aravell

Graduada en Interiorisme a l’escola BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona. Durant la carrera treballa per a un estudi d’interiorisme a Barcelona, i uns anys més tard crea la seva empresa com a interiorista.

Li entusiasma el disseny d’espais i la pintura mural infantil… fa que cada espai sigui especial.

Marcel·lí Pascual i Pascual

Periodista i editor

1971 · Tèrmens

Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Ha treballat com a periodista en diversos mitjans, ha estat cap de prensa del Departament d’Agricultura de la Generalitat i des de l’any 2002 és el responsable d’Edicions Salòria, editorial pirinenca especialitzada en publicacions de muntanya entre les quals destaca la revista Viure als Pirineus.

Creativa es la definició de qualitat, originalitat i eficiència. Us recomanem creativa al 100%, nosaltres hi confiem a cegues.

Leonor Betriu Hotel-Restaurant www.masdenroqueta.com

“Creativa sempre troba la manera de plasmar allò que volem representar en un format atractiu i actual. Valorem molt la seva professionalitat, gran capacitat de treball i de comunicació que ens facilita i garanteix l’èxit del producte final.”

Teresa Buchaca LimnoPirineu www.lifelimnopirineus.eu

“He tingut la sort de conèixer a una gran dissenyadora, que ha sabut donar professionalitat, cura i innovació als nostres projectes, amb molta experiència i rigorositat, de la qual cosa n’estic molt satisfeta.”

Meritxell Borrell Tanatori Les Magnòlies www.lesmagnolies.cat

“Nosaltres vam demanar a Creativa desenvolupar la nostra marca a partir d’una idea molt bàsica i van saber aportar ràpidament tots els elements per donar-li la identitat que buscàvem. Estem molt contents amb el resultat i la manera de treballar de l’Anna.”

Elies Porta La Rectoria Apartaments rurals www.rural-larectoria.com

“Des dels inicis de Creativa vàrem decidir treballar amb ells, “Anna necessitem fer això, passem una proposta”, amb el mínim espai de temps et responen amb una solució que sempre ens agrada. Efectivitat ho resumiria tot. Gràcies Creativa.”

David Guardiola Parapent Organyà www.parapentorganya.com